Virtual Fighter 2

Nopeasti kehittyvässä viihdeteollisuudessa viime vuoden pelit ovat jo muinaishistoriaa. Aina silloin tällöin paluu klassikoiden pariin on perusteltua, sillä myös videopeliteollisuus on historiansa aikana synnyttänyt upeita ikivihreitä tuotoksia.

Segan tappelupelisarja Virtual Fighter on noussut genressään käsitteeksi. Viime vuosina hiipumisen merkkejä osoittanut brändi kipusi tietoisuuteen 1990-luvulla. Sarjan ensimmäinen superhitti oli vuonna 1995 lanseerattu Virtual Fighter 2, joka debytoi Segan omalla Saturn-pelikonsolilla.

Segan konsolituotannon loputtua hittipeli on sittemmin nähty kaikilla kuviteltavissa olevilla alustoilla. Playstation 3 - ja Xbox 360 -pelaajat ovat päässeet testaamaan peliä viime vuoden lopulta alkaen, kun verkkokauppoihin ilmestyi pelin Arcade-versio.

Edullisella hinnalla myytävä Virtual Fighter 2 on jokaisen tappelupelifanin pakko-ostos. Peli kiehtoo edelleen alkuperäisillä valteillaan: loistava pelattavuus ja liikkeiden monipuolisuus nappaavat tiukasti mukaansa. Vaikka ulkoasu on nykymittapuulla vaatimaton, klassikko tarjoaa edelleen loistavan pelikokemuksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.