Voice of Finlandin jyväskyläläistoivon totuuden hetki: Voittaako Emma myös Kaksintaistelunsa?

Jyväskyläläinen Emma Balbatsu, 27, pääsi The Voice of Finland -tv-laulukisassa toiselle kierrokselle, jota kutsutaan Kaksintaistelu-vaiheeksi. Kisa jatkuu ruudussa tänään torstaina.

Ääni ratkaisee -vaiheessa Balbatsu sai kaikki neljä tuomaria kääntäämän penkkinsä, joten hän sai valita oman valmentajansa. Valinta oli Toni Virtanen.

– Kun on Apulanta-yhtyettä digannut ikänsä niin rockmiesvalinta oli helppo, Balbatsu kertoo.

Valinta tiesi sitä, että Virtanen kertoo Balbatsulle, minkä biisin tämä vetää Kaksintaistelu-vaiheessa. Kaksintaisteluissa kilpailijat eivät tiedä etukäteen, kenen kanssa joutuvat vastakkain. He eivät myöskään tiedä, minkä kappaleen saavat esittäväkseen. Kappale selviää kilpailijoille vasta ensimmäisissä pianoharjoituksissa.

Kaksintaisteluissa valmentajat saavat kaapata putoamisuhan alla olevia laulajia omaan tiimiinsä niin monta kertaa kuin haluavat. Jatkopaikkoja on kussakin tiimissä tarjolla kuitenkin vain kaksi. Kun valmentajan molemmat paikat kaapattujen sohvalla ovat täynnä ja hän päättää kaapata vielä lisää laulajia, on tehtävä valinta, kumpi jo aikaisemmin kaapatuista laulajista joutuu lähtemään.

Torstaina The Voice of Finlandissa valmentajilla on apuna kakkosvalmentajat. Toni Wirtasen apuvalmentajana toimii hänen vaimonsa, laulaja Jannika B.

Toisissa nauhoituksissa oli Balbatsun mukaan tuttavallinen ilmapiiri.

– Oli kuin olisi ollut kesäleirillä, kun ympärillä pyöri tuttuja. Kisaajien kesken on ollut hyvä fiilis, on annettu ja otettu neuvoja. Toniltakin on saanut kysyä, jos on ollut jotain mielessä.

Mikä fiilis siis ennen torstaita?

– Täysillä mennään!

Emma Balbatsun kohtalo jatkon suhteen selviää torstaina 1. maaliskuuta kello 20 Nelosella. Toisen jyväskyläläiskisaajan Saija Väisäsen vuoro on torstaina 8.3.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .