Voutilainen ja Liimatainen tuomaroivat Idolsissa

Solisti Laura Voutilainen ja manageri Tommi Liimatainen ilmestyvät tv-ruutuun uudessa roolissa, Idols-kisan tuomareina. Maamme kuudes Idols-mittelö saapuu MTV3:n ohjelmistoon alkuvuodesta 2012, mutta jo tämän vuoden puolella kilpaillaan koelauluissa.

Idols uudistuu myös siten, että semifinaalien tilalle tulee Top 15 -vaihe. Koelaulujen 15 parasta ratkaisevat kahdessa suorassa tv-lähetyksessä, ketkä ovat kauden 2012 finalistit.

Tuore tuomaripestaus Laura Voutilainen aikoo etsiä Idols-koelauluista monipuolisia tähtiä viihdetaivaalle. Levymogulinakin tunnettu Liimatainen puolestaan kiinnittää erityishuomiota kisaajien haluun ja tahtoon.

- Mun maailmassa taito on tunteen tuki, hän linjaa.

Idols-kisan kolmantena tuomarina jatkaa Jone Nikula. Juontajina nähdään niin ikään tutut kasvot Niina Backman ja Heikki Paasonen.

Aiempiin Idols-voittajiin lukeutuvat Hanna Pakarinen, Koop Arponen ja Ari Koivunen. MTV3:n kisan kautta ovat nousseet pop-uralle myös Anna Abreu, Anna Puu ja Antti Tuisku.

Uusimmat

Tänään

"Kun miehet vanhenevat kysytään, onko tässä mitään järkeä!" – Jyväskyläläinen Swallow the Sun julkaisee levyn neljän vuoden tauon jälkeen

Jyväskyläläinen baarimestari Ella Lappalainen haki drinkkioppia Euroopasta: "Valomerkki tuli sitten, kun asiakkaat halusivat poistua"

Jyväskylän Vanhan Hautausmaan työnjohtaja Liisa Kontunen on ollut töissä hautausmaalla 17-vuotiaasta – itselleen hän ei hautaa halua ollenkaan

Konnevedellä lapsuuskesiään viettänyt kokki Pipsa Hurmerinta laittaa uuden vaihteen silmään

66-vuotias ylilääkäri lenkkeilee työmatkansa Keski-Suomen keskussairaalalle joka päivä noukkien roskia – kilometrejä kertyy vuodessa toista tuhatta

Suomalaisessa aikuisviihteessä on paljon pielessä, sanoo alalla työskennellyt Mira Villman

"Minä odotin ja odotin 20 vuotta" – Isä jo ihmetteli, mikä alle parikymppistä tytärtä vaivaa, kun tämä vain kuunteli huoneessaan Veikko Ahvenaisen levyjä

Svengaavaa joulumusiikkia tarjolla Viitasaari Areenassa

Rajoilla Ensemble konsertoi Viitasaarella espajanjalaistunnelmissa

Jyväskylässä puheoppinsa saanut Tarja Närhi kertoo, miksi ryhtyi iskelmän puolustajaksi – "Monen mielestä se on pelkkää huttua"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.