WSPO: Full House Pro – Pipiworks Software

Nettipokeri on noussut kovaan suosioon myös Pohjolassa. Kun myös moni suomalainen korttihai on käärinyt verkkoturnauksissa hyviä rahoja, on lajin mediaseksikkyys noussut aivan uusiin sfääreihin. Saman ovat huomanneet myös pelitekijät: erilaisia pokeripelejä on nyt tarjolla kyllästymiseen saakka.

World Series of Poker: Full House Pro on pokeritarjonnan tuoreimpia tuotoksia. Konsoleiden verkkopalvelujen kautta levitettävä peli käyttää tunnettua pokeriliigan lisenssiä, mutta ei juuri muuten erotu eduksensa kansoitetuilla markkinoilla.

Teknisesti Full House Pro on harmaata keskitasoa. Vaikka mikään osa kokonaisuudesta ei ole suoranaisesti huono, ei mukana toisaalta ole myöskään mitään ylenpalttisia kehuja herättävää ulottuvuutta.

Avatar-hahmojen käyttö on kehittäjiltä selkeä linjausongelma: lapselliset piirroshahmot syövät pelin uskottavuutta ja ajavat varmasti suuren osan potentiaalisesta asiakaskunnasta muiden vaihtoehtojen luo. Tämä ei toki ole suuren suuri ongelma, sillä pokeripelien harmaaseen keskikastiin hukkuva Full House Pro ei jaksa pitää pitkään otteessaan edes paatuneinta pokerifania.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Menu Finnjävel vie katsojat suomalaisen perinneruuan ytimeen

Vanhat kuvat: Nelostietä mentiin venekyydillä, kun vedet nousivat tulvakorkeuteen 1955 – katso kuvat Pihtiputaalta ja Koskenpäältä

Tiedätkö, arvaatko, muistatko? Tällä kertaa tietovisassa sukelletaan historiaan: Tiedätkö Suomen kuninkaan oikean nimen?

Somen supertähti Keuruulta on nyt kirjailija ja filosofian maisteri – "Nyt voin ryhtyä täysillä kehittämään uraa"

Marko Ahosen tärpit: Inside Out – mielen sopukoissa on yksi Pixarin lukuisista merkkiteoksista

Jyväskyläläinen, sinut on tanssihaastettu! Opettele yksinkertainen tanssisarja, kuvaa se ja lähetä eteenpäin

Marko Ahosen tärpit: Renny Harlin muutti elokuviensa kielen hollywoodista kiinaksi – New Year’s Even käsikirjoitusta ei herättäisi eloon Jeesuskaan

Umpikaupunkilainen emäntä alkoi kuvata maatilan eläimiä – nyt possu, aasi ja poni ovat some-tähtiä

Marko Ahosen tärpit: Mad Max – Fury Road on viiden tähden toimintaelokuva ja tyylilajinsa suuri merkkiteos

Nämä tarinat kuulostavat saduilta, mutta ovat täyttä totta! Kuningas söi itsensä hengiltä, toinen ei peseytynyt koskaan, kolmas juoksi alasti pitkin katuja...

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.