WSPO: Full House Pro – Pipiworks Software

Nettipokeri on noussut kovaan suosioon myös Pohjolassa. Kun myös moni suomalainen korttihai on käärinyt verkkoturnauksissa hyviä rahoja, on lajin mediaseksikkyys noussut aivan uusiin sfääreihin. Saman ovat huomanneet myös pelitekijät: erilaisia pokeripelejä on nyt tarjolla kyllästymiseen saakka.

World Series of Poker: Full House Pro on pokeritarjonnan tuoreimpia tuotoksia. Konsoleiden verkkopalvelujen kautta levitettävä peli käyttää tunnettua pokeriliigan lisenssiä, mutta ei juuri muuten erotu eduksensa kansoitetuilla markkinoilla.

Teknisesti Full House Pro on harmaata keskitasoa. Vaikka mikään osa kokonaisuudesta ei ole suoranaisesti huono, ei mukana toisaalta ole myöskään mitään ylenpalttisia kehuja herättävää ulottuvuutta.

Avatar-hahmojen käyttö on kehittäjiltä selkeä linjausongelma: lapselliset piirroshahmot syövät pelin uskottavuutta ja ajavat varmasti suuren osan potentiaalisesta asiakaskunnasta muiden vaihtoehtojen luo. Tämä ei toki ole suuren suuri ongelma, sillä pokeripelien harmaaseen keskikastiin hukkuva Full House Pro ei jaksa pitää pitkään otteessaan edes paatuneinta pokerifania.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.