WWE 2K16

Yhdysvalloissa viihteellinen vapaapaini on käsikirjoitettuine juonenkäänteineen koko kansan hupia. Suosion vuoksi ei ole ihme, että teeman ympärille syntynyt painipelien sarja on ehtinyt jo seitsemänteentoista osaansa.

WWE 2K16 on kolmas 2K Sports -pelisarjan alla julkaistava painipeli. Konsepti on tuttu, eikä sitä ole nähty aiheelliseksi päivittää tänäkään vuonna: pelaajan tarkoituksena on ohjastaa kehässä yhtä tai useampaa öljyttyä lihaskimppua.

Jokainen painija on mukana tarkasti mallinnettuna, joten kehään pääsee ohjastamaan esimerkiksi Stone Cold Steve Austinia tai Kanea. Yhteensä mukana on yli sata painijaa, joten vaihtelua riittää. Myös erilaisia pelimuotoja on saatu pakettiin useita. Pelillisesti kiinnostavin on edellisvuodelta tuttu uratila, jossa pelaaja pääsee luotsaamaan omaa painisankariaan matkalla tähteyteen.

Pelillisesti WWE 2K16 on nautittavaa showpainia, joka näyttää ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Kehitettävää riittää silti edelleen: tökkivä verkkopeli ja paikoitellen raivostuttavan huono ohjaustuntuma vähentävät muuten mainion trikoopainin nautittavuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.