WWE 2K16

Yhdysvalloissa viihteellinen vapaapaini on käsikirjoitettuine juonenkäänteineen koko kansan hupia. Suosion vuoksi ei ole ihme, että teeman ympärille syntynyt painipelien sarja on ehtinyt jo seitsemänteentoista osaansa.

WWE 2K16 on kolmas 2K Sports -pelisarjan alla julkaistava painipeli. Konsepti on tuttu, eikä sitä ole nähty aiheelliseksi päivittää tänäkään vuonna: pelaajan tarkoituksena on ohjastaa kehässä yhtä tai useampaa öljyttyä lihaskimppua.

Jokainen painija on mukana tarkasti mallinnettuna, joten kehään pääsee ohjastamaan esimerkiksi Stone Cold Steve Austinia tai Kanea. Yhteensä mukana on yli sata painijaa, joten vaihtelua riittää. Myös erilaisia pelimuotoja on saatu pakettiin useita. Pelillisesti kiinnostavin on edellisvuodelta tuttu uratila, jossa pelaaja pääsee luotsaamaan omaa painisankariaan matkalla tähteyteen.

Pelillisesti WWE 2K16 on nautittavaa showpainia, joka näyttää ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Kehitettävää riittää silti edelleen: tökkivä verkkopeli ja paikoitellen raivostuttavan huono ohjaustuntuma vähentävät muuten mainion trikoopainin nautittavuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.