Warface Crytek Kiev

Saksalainen Crytek-pelistudio on vyöryttänyt markkinoille graafisesti upeita pelejä, jotka ovat ottaneet tekniikan tarjoamat mahdollisuudet käyttöön kaikessa komeudessaan. Samalla ne ovat kärsineet erittäin heikoista tarinankerronnasta.

Sielun puuttuessa ulkoasullaan vakuuttaneet pelit ovat jääneet kilpailijoidensa varjoon. Puutteet tarinakerronnassa lienee tunnustettu, sillä freemium-periaatteella jaettava Warface sisältää vain ilmaisen verkkopelin, jossa maksetaan pelikokemusta parantavista lisävarusteista.

Kiinan pelimarkkinoille alun pitäen suunnattu räiskintä sai kehitystyön aikana kokonaan uuden suunnan. Peli on tuoreimpien tietojen mukaan tulossa myös konsoleille ja pc-koneilla sitä pelataan tietokoneen selaimessa. Teknisesti Warface on selainpeliksi suorastaan upea, sillä näyttävä peli sisältää kaikki nykyaikaisen nettipelin komponentit.

Suurin ongelma on tuttu sieluttomuus: vaikka tekniset puitteet ovat kunnossa, kokonaisuus ei nykyisellään erotu räiskintäpelien harmaasta keskikastista. Mikäli lupaukset kehitystyön jatkosta toteutetaan, mahdollisuudet menestykseen ovat silti edelleen olemassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.