Xenoblade Chronicles X

Harvoin tuntemattoman löytämisen ilo ja jännitys välittyvät yhtä tehokkaasti kuin Wii U:n erityislaatuisessa roolipelissä Xenoblade Chronicles X, jossa kuvankauniit tieteismaisemat ja syvällinen pelimekaniikka hallitsevat yli sadan tunnin kokonaisuutta.

Ihmiskunnan viimeiset pakkolaskeutuvat vieraalle planeetalle, ja pelaaja alkaa tutkia ympäristön elinkelpoisuutta. Eteen aukeaa pysäyttävän laaja ja japanilaisella huolella suunniteltu, avoin pelimaailma, jota kartoitetaan sekä jalan että myöhemmin mecha-taistelukoneella.

Tehtäviä suoritetaan, vihollisia kukistetaan ja sivuhahmoja kohdataan yllin kyllin tarinassa, joka kertoo kiinnostavasti ihmisten ja koneiden biomekaanisesta yhteydestä ja inhimillisestä takertumisentarpeesta.

Tarjolla on perinpohjainen ja poikkeuksellisen kunnianhimoinen kokonaisuus, jota voi pelata innostavasti myös yhteistyössä netissä. Ikimuistoiseksi kokemuksen nostaa sen vaatimustaso: haaste on korkealla eikä sisältöä selitetä juurta jaksaen, vaan pelaajan on alusta alkaen oltava omatoiminen ja neuvokas löytääkseen tiensä ja saadakseen pelihahmoista kaiken irti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.