Ota tästä herkkureseptit mukaan metsäretkelle: Suklaiset nuotiobanaanit sulavat kaikkien suussa – Eräkokki Anssi Lohvansuu valmistaa lohikeitonkin luonnon helmassa

Eräkokki Anssi Lohvansuu kokkaa mielellään sekä isoille ryhmille että omalle perheelleen. Kotialbumi

Eräkokki Anssi Lohvansuu järjestää työkseen elämyksellisiä ruokailuretkiä luonnon helmaan. Parinkymmenen vuoden aikana hän on ennättänyt isännöidä satoja tapahtumia niin saaristossa kuin tunturimaisemissakin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja