Huom! Brändi kehittyy ja kasvaa

Olli Pohjonen

Huomilla ketteryys, asiakaslähtöisyys ja ammattitaitoisuus ovat olleet alusta lähtien tärkeitä arvoja.

Ketteryyteen kuuluu, että olemme aina käyttäneet sähköisiä järjestelmiä ja meillä on pitkään ollut mahdollista tehdä kaikki muu paitsi asunnon katselmus etänä kotisohvalta tai mökiltä. Se onnistuu digitaalisin työkaluin ja se juuri mahdollistaa asuntojen myynnin aikoina, jolloin yhteinen turvallisuus on tärkein asia.

Asiakaslähtöisyys ja ammattitaito tarkoittavat sitä, että panostamme koulutuksilla välittäjiemme ammattitaitoon, viestintään ja yhteydenpitoon. Asiakaslähtöisyys kiteytyy siihen, että meillä asiakas on osa perhettämme. Välitämme asunnon ja asiakkaistamme, mikä näkyy siinäkin, että suurin osa toimeksiannoista tulee suosittelujen kautta.

Tulevaisuudessa panostamme näkyvyyteen ja markkinointiin. Haluamme olla alan halutuin työpaikka ja Jyväskylään etsimme motivoituneita välittäjiä, joiden kanssa voimme kehittää toimintaamme. Tärkeintä on, että yhä suurempi joukko suomalaisista löytää meidät ja voi nauttia ensiluokkaisesta palvelustamme.

Välittäminen on tulevaisuudessa yhä suurempi kilpailuetu ja mehän olemme hulluna välittämiseen; asuntojen ja asiakkaistamme.

Olli Pohjonen

HUOM! Kenttäjohtaja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut