Jyväskylässä asuva Sheela Narasimharao opetteli suomea tekemällä kokkausvideoita – nappaa tästä talteen herkulliset intialaisen ruoan reseptit

Sheela Narasimharaon reseptien ainekset löytyvät supermarketeista. Agata Anttonen

Intialaisen ruoan laittaminen kaukana synnyinmaasta onnistuu Sheela Narasimharaolta hieman paremmin kuin vielä muutama viikko sitten. Hän löysi nykyisestä kotikaupungistaan Jyväskylästä ensimmäistä kertaa sarviapilan lehtiä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja