Ruokahävikistä puhuttiin jo sata vuotta sitten – aiemmin tähteet annettiin huonompiosaisille, nykyisin niistä tehdään trendiherkkuja

Hävikkiruoasta puhuttiin jo 1800-luvun lopulla. Silloin sitä jaettiin heikompiosaisille, nykyisin siitä loihditaan herkkuja. Vilma Venho

Ruokahävikki ei ole uusi keksintö. Siitä on kirjoitettu suomalaisessa lehdistössä jo 1800-luvun lopulta saakka. Tuolloin tosin puhuttiin ruoantähteistä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja