Muuramelainen Jasmin, 16, opiskelee kokiksi ja harrastaa ruoanlaittoa myös vapaa-ajallaan: "Pahin kommellus oli se, kun laitoin kakkuun kaksi desiä suolaa"

Jasmin Tilsalan mukaan muffinsipelti ja -vuoat helpottavat kuppikakkujen tekoa. Kuppikakut kohoavat pellillä kauniin muhkeiksi, paperiset vuoat auttavat leivonnaisten käsittelyssä. Tiina Mutila

Jasmin Tilsala, 16, ohjaa kerran viikossa 10–12-vuotiaiden lasten kokkikerhoa Muuramen Isolahdessa. Tästä illasta on tulossa menestys, sillä ohjelmassa on suklaisten kuppikakkujen valmistamista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja