Lions Club Harju: Kreetalaisten makujen ytimessä

Kuori perunat ja pilko ne isohkoiksi haarukkapaloiksi... alkoi Fofón perunasalaatin valmistusohje. Ainekset sekaan tyylillä, neitsytoliiviöljyä ei passannut unohtaa. Menuun kuului Pöllönsilmä, Riisillä täytetyt kesäkurpitsat, Lihaa tomaatti & punaviini -kastikkeessa ja herkulliset jälkiruuat, mm. Vasilópita eli uudenvuodenkakku kahvin kera. Ouzon sijaan nautittiin alkoholiton presidentin sekoitus.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja