Lounaskeiton on oltava niin tuhtia, että iltapäivällä ei tarvita karkkipussia – "Kauhan pitää seisoa kattilassa", soppamies Esa Blick sanoo

Talvella suositellaan aina tekemään tuhtia, lämmittävää keittoa. Tai sitten kevennetään jo kevättä kohti. Tänä vuonna etenkin maan eteläosissa ei ole juurikaan päästy nauttimaan pakkaslenkeistä eikä liioin ole nautittu kuumaa keittoa hiihtoretken eväänä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja