Mikko "Peltsi" Peltola syö poliittisesti ajankohtaista eläintä kahdesti viikossa, ja samalla Itämeri pelastuu – katso tästä maukkaat silakkareseptit

Mikko Peltola syö silakkaa viikottain. Suosikkiresepti on paistetut silakat, mausteena suola. Johanna Kannasmaa/Yle Kuvapalvelu

Näin härkäviikkojen kunniaksi voidaan palata taas normaaliin ruokajärjestykseen. Ajatellaan helppoutta, edullista hintaa ja terveysvaikutuksia eli syödään kalaa. Kotimainen, kestävästi pyydetty kala on aina hyvä vaihtoehto. Tällä kertaa se on silakkaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja