Syömällä voi pelastaa maailman, mutta väärin keitetty aamukahvi voi pilata yrityksen – hiilijalanjäljen laskeminen on ilmastoruoan vaikeus

Lahden kaupungin ympäristökasvattaja Satu Kaarla Hämeen ammattikorkeakoulussa ympäristösuunnittelijaksi. Opinnäytetyönsä hän tekee WWF:n lähettilästoiminnasta. Luonnonsäätiöllä on starttaamassa Luonto lautasella -kiertue, ja Satu Kaarla on siinä lähettiläänä. Sami Lettojärvi

Jos haluaa tehdä jotain maapallon pelastamiseksi, tehokas keino on katsoa lautaselle. Niin tekee klimataari, ilmastotietoinen ruokailija.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi