Mustikkasato jää kehnoksi, mutta kekseliästä leipuria se ei haittaa – katso reseptit niukan sadon mustikkaleivonnaisiin

Mustikan sato jää tänä vuonna kehnoksi. Syynä ovat Luonnonvarakeskuksen mukaan osittain viime kesän helteet ja kuivuus. Kokonaan mustikkametsään lähtemistä ei silti kannata jättää tänäkään vuonna väliin, vaikka ämpäri ei täyty tavallista tahtia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja