Leivonmäellä veljesten yhteistyönä valmistuvat juustot ovat suomalaisten gourmet-piirien suosiossa: "Kaikki viedään käsistä"

Juustomestari Markku Liias on kotoisin vain muutaman kilometrin päästä nykyisestä juustolastaan. Kotitilalta tulee maito, jonka hän muuttaa juustoksi. Venla Tirkkonen

Kuusi vuotta sitten juustomestari Markku Liias oli valinnan edessä. Mikä olisi tuote, jota kaikki muut eivät jo tekisi? Millä voisi erottua muista?

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja