Syrjäseutuja ei enää pyritä pelastamaan, vaan niiden suorastaan toivotaan kuolevan pois, kirjoittaa Sampsa Oinaala, joka on seurannut Valtimon kunnan kuihtumista 15 vuotta

Toimittaja Sampsa Oinaala muutti Helsingistä Valtimolle Pohjois-Karjalaan 15 vuotta sitten. RIIKKA HURRI

Hautakynttilät palavat ravintola Seiskan ovenpielessä. On elokuun viimeinen ilta 2018, Seiska on auki viimeistä kertaa. Pitkä perinne päättyy – ravintola on toiminut eri nimillä Valtimolla lähes puoli vuosisataa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi