Moni avaa grillikauden pääsiäisenä – onko tämä siis pääsiäisen uusi perinneherkku?

Liha- ja ruokayhtiö HKScanin mukaan Suomessa syödään pääsiäisenä noin kuusi miljoonaa grillimakkaraa. Liha-alan tiedotus

Moni kaivaa grillin esiin pääsiäisenä esille riippumatta siitä, mihin aikaan kevättä pääsiäinen sijoittuu. Grilliin sujahtaa useimmiten ensimmäisenä makkara, ja se näkyy myös tilastoissa. Liha- ja ruokayhtiö HKScanin mukaan Suomessa syödään pääsiäisenä noin kuusi miljoonaa grillimakkaraa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja