Huippukokin alkutaipaleella kattilat saattoivat lentää keittiössä – "Nykyisin olen aika rauhallinen", Top chef -kokki Anssi Kantelinen sanoo

Anssi Kantelisen mielestä kokin työ on edelleen kiehtovaa. Annukka Roth

Huippukokki Anssi Kantelinen, 33, teki lapsena mummin kanssa ruokaa. Ukin kanssa hän kävi kalalla, verkoilla ja onkimassa. Maaningan mökillä oli kasvimaa, ja metsämailla marjastettiin sekä kerättiin sieniä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja