Onnellinen kansa syö salmiakkia – mistä mustan makeisen suosio juuri Suomessa johtuu?

Voisiko Suomen kansallismakeiseksikin julistettu salmiakki olla syypää siihen, että Suomi on YK:n raportin perusteella maailman onnellisin maa? Tätä ajatusta pyörittelee yhdysvaltalainen toimittaja Mark Binelli laajassa artikkelissaan The New York Time Magazine -lehdessä lokakuun lopulla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja