Suomen mielestä ravintoloiden tulisi ilmoittaa lihan alkuperä, mutta EU vastustaa

Joensuulaisessa Aura-ravintolassa asiakkaat kysyvät lihan alkuperästä silloin tällöin. Lari Lievonen

Valtaosa suomalaisista on kiinnostunut ruoan alkuperästä, kertoo maa- ja metsätalousministeriön viime joulukuussa teettämä tutkimus. Kyselyn mukaan kuitenkin vain joka kolmas suomalainen kysyy ravintolassa ruoan alkuperästä edes silloin tällöin. Ravintolaruoassa eniten kiinnostaa punaisen lihan, kalan ja siipikarjan alkuperä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi