Loppukesän satoa myös grilliin

Kasvikset Kasvissyöjän ei tarvitse kaihtaa grillaamista. Tutuista kasviksista valmistuu myös grillaamalla nopeasti kevyt ateria tai kasvislisäke.

Kun kasviksissa on enemmän paistopintaa, niistä tulee mehukkaampia ja rapeampia, joten paloittele kasvikset melko suuriksi paloiksi ja tarvittaessa esikypsennä muun muassa perunoita, juureksia ja muita hitaasti kypsyviä kasviksia.

Öljyä tai marinoi kasvikset ennen grillausta. Kasvisten kypsentämiseen grillissä voit käyttää apuna foliovuokaa tai folio- tai voipaperinyyttejä tai grillivartaita. Puisia grillivartaita on syytä liottaa vedessä ennen käyttöä, jotta ne eivät pala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.