Erikoiskuljetusten Oscar-palkinto Keski-Suomeen

Ville Silvasti Oy kuljetti kaksi halkaisijaltaan 7-metristä, 40 tonnia painavaa ja 25 metriä pitkää vesisäiliötä Saarijärveltä Keravalle. Kekseliäs ja onnistunut operaatio palkittiin ESTA-gaalassa. Esa Penttinen

Mervi Varonen

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy palkittiin eilen ESTA Awards 2015 -gaalassa Pariisissa. Vaativiin kuljetuksiin ja projektilogistiikkaan erikoistunut yritys valittiin voittajaksi sarjassa Euroopan paras alle 120 tonnin kuljetusoperaatio.

Voittoisa operaatio tehtiin syksyllä 2014, kun kaksi 25-metristä vesisäiliötä kuljetettiin Keski-Suomesta Keravalle innovaativisella tavalla erikoisvalmisteisia adapteritrailereita käyttäen. Perinteisellä kuljetustavalla operaatio olisi vaatinut sähköjen katkaisuja risteävistä voimalinjoista ja liikennemerkkien poistamisia.

ESTA (European association of abnormal Road transport and Mobile Cranes) -gaalan palkintoja pidetään kuljetusalan Oscar-palkintoina. Silvastin voitto on kova saavutus maailmanlaajuisesti tunnettujen kuljetusjättien kilpailussa.

Silvasti-nimi on yhdistetty erikoiskuljetuksiin 1970-luvulta lähtien. Vahvasti keskisuomalainen yritys on levittänyt toimintansa koko Euroopan alueelle.

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:n pääkonttori on Kangashäkissä. Yrityksellä ovat toimistot myös Jyväskylässä, Ruotsissa ja Saksassa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut