Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Märkiä uutisia Lamborghinilta

Mervi Varonen

Lamborghini toi näytille uusimman supermuskelinsa mallinimeltään Huracán meneillään oleville Geneven automessuille.

Lamborghinit ovat luksusluokan urheiluautoja, joiden logoissa komeilee taisteluhärkä. Himottuja autoja tehdään käsityönä Italian Bolognassa reilun tuhannen kappaleen vuositahtia. Koska perusmallin tehdashinta kipuaa 200 000 euroon, on kyseessä harvojen herkku, etenkin Suomessa. Tänne tuotuna hintaa rapsahtaa reilusti enemmän, luonnollisesti. Huracánin 5.2-litran V10-moottori ja yli 600 hevosvoimaa eivät ole hiilidioksidipäästöjen suhteen autoverokertoimien suosituimmasta päästä.

Tullitilaston mukaan eräs suomalaismies maksoi vuoden 2012 käytetystä Lamborghini Aventadorin maahantuonnista veroa 272 000 euroa. Siinä on käsintehtyä ajonautintoa kerrakseen.

Seuraavaksi märkään uutisosuuteen. Lamborghini päätti päästää arvokkaan härkänsä irti myös köyhemmän kansan pariin Geneven autonäyttelyssä. Tai ainakin antaa näytteen siitä, miltä raha haisee ja luksus tuoksuu.

Italialainen autonvalmistaja julkisti brändin historian ensimmäisen hajuveden, jonka nimi on ytimekäs L. Koska auto on mallia uros, on kyseessä miehille tehty tuoksu. Naisia ei machomerkki tässä kohtaa muista.

Tarina ei kerro, paljonko hajuputeli maksaa eikä mistä se koostuu, mutta mitä väliä. Pääasia, että Mister Kuukausipalkkalainen voi saada vihdoin märän autounensa toteen. Olkoonkin, että toteutus on hajustepullon muodossa.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut