Kehäkukkariisi

Ruoka, keh�kukkariisi. Riisi, jossa keh�kukan ter�lehti� Satu Riskil�

1 sipuli

oliiviöljyä

reilusti kehäkukan terälehtiä

basmatiriisiä ( riisiä 1 dl/henkilö )

kana- tai kasvislientä

 

Kuullota silputtua sipulia ja terälehtiä hetki öljyssä ja lisää hyvin huuhdeltu riisi.

Ruskista riisiä yhdessä sipulin ja kehäkukkien kanssa, kunnes ne hiukan ruskistuvat. Lisää kanalientä sen verran, että riisi peittyy ja anna kypsyä. Neste imeytyy riisiin, lisää tarvittaessa nestettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.