Mascarpone-mansikat

kokonaisia, suuria mansikoita

mascraponejuustoa

hiukan tomusokeria

mantelirouhetta

 

Leikkaa mansikoista pohjasta pieni siivu pois, jotta mansikat pysyvät pystyssä. Koverra mansikkaa pienellä lusikalla tai veitsellä, näin saat pursotettua juustoa sisälle.

Sekoita juuston sekaan varovasti tomusokeria. Juusto on itsessään jo hiukan makeaa.

Laita juusto pursottimeen ja pursota kuhunkin mansikkaan kauniisti. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.

Vie mansikat kylmään odottelemaan ja nauti ne mahdollisimman pian.

 

Voit ripotella pinnalle myös suklaalastuja, valkosuklaalastuja, paahdettuja mantelilastuja tai suolatonta pistaasipähkinärouhetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.