Apupoika Antero ahertaa ja autoilee Ähtärin eläinpuistossa

Ähtärin Eläinpuiston Jari Ahola (vas.), Apupoika Antero eli Arttu Hämäläinen, Rekolan Panimon omistaja Jari Leinonen ja Aputyttö Annukka eli Petra Sainio tutkiskelivat kesäpestiläisten käyttöön saatuja autoja.

Päivi Liimatainen

Ähtärin Eläinpuisto on saanut kesätyöntekijäksi Apupoika Anteron, Joensuusta kotoisin olevan ja Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa opiskelevan Arttu Hämäläisen, 19. Apupojan "kollega", Aputyttö Annukka työskentelee Rekolan Panimossa Vantaalla. Annukka on siviilissä nurmijärveläinen tuore ylioppilas Petra Sainio, 19.

Apupojan ja -tytön valitsi Volkswagen-hyötyautot, joka myös antoi kummallekin auton käyttöön. Kesäpesteihin haki yhteensä yli 700 nuorta. Yrityksiä, jotka halusivat Anteron tai Annukan palvelukseensa, ilmoittautui yli 260. Yritysten valintaperusteina olivat mm. kohtuullisen pieni koko, sillä näin autolla liikkuvasta "ylimääräisestä" kesätyöntekijästä on taatusti konkreettista hyötyä.

Ähtärin Eläinpuisto viettää 40-vuotisjuhlakesää. Apupoika Anteron päätehtävä on kuljettaa elintarvikkeita ja juomia alueen kioskipisteisiin.

–Tieto Apupojan saamisesta tuli sopivasti, sillä olimme juuri vuokraamassa autoa kesäksi, kertoo eläinpuiston myynnistä ja markkinoinnista vastaava Jari Ahola.

Apupoika Anteron ja Aputyttö Annukan kesää voi seurata internetissä osoitteessa www.volkswagen-hyotyautot/Antero ja Facebookissa www.facebook.com/ApupoikaAntero.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.