Parsa-parmesaanisalaatti

nippu vihreää parsaa, noin 500 g

1 ruukku jää- tai friseesalaattia

1-2 ruukkua rucolaa

noin 150 g parmesaania ohuina lastuina

basilikan lehtiä

oliiviöljyä

valkoista balsamiviinietikkaa tai valkoviinietikka

sormisuolaa

mustapippuria myllystä

Keitä parsat ohjeen mukaan rapsakoiksi, al dente. Leikkaa jäähtyneet parsat reiluiksi paloiksi. Revi salaatin- ja rucolanlehdet vadille. Lisää niiden päälle parsapalat, parmesaanilastut ja basilikan lehdet.

Pirskota salaatin pinnalle oliiviöljyä, viinietikkaa, jauha pippuria ja ripottele suolarakeita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.