Posketon lisävaruste: Tosin enemmän sooloo kuin duoo

Älkääkä naurako siellä... Mitä hilpeää muka on mukana kulkevassa ja autoon kiinnitettävässä tankotanssilavassa. PlatiniumStages.com

Timo Nieminen

Sääli, että monien suomalaisten verkkolehtien tavoin Keskisuomalainen on käyttänyt loppuun kaikki tämän vuoden "Vau, katso kuvat" -otsikkonsa. Yhtään ei löydy varastosta. Tähän olisi yksi sellainen letkeästi sopinut.

Nimittäin: toivotuimpien joululahjojen lista menee kerralla uusiksi, kun suomalaiset bongaavat tämän autotuotteen. Se on veret seisauttava.

Nettifirma PlatiniumStages.com myy tankotanssilavoja,jotka voi myyjän mukaan kiinnittää kätevästi ja luotettavasti lähes mihin tahansa maasturiin tai pick-upiin. Lavan koko on 91 cm x 91 cm, ja sen voi nostaa noin 1,5 metrin korkeuteen, riippuen automallista.

Lavan luvataan kantavan turvallisesti enintään 90 kiloa painavaa tankotanssijaa, joten se tarjoaa enemmän sooloo kuin duoo.

Yhdysvalloista tilattuna laite maksaa 399 dollaria eli 318 euroa + postituskulut + asennuskulut.

Ja huomatkaa, valmistajan mukaan laite ei ole (mainoskuvista huolimatta) millään tavalla naisia halventava, koska se jaksaa kivasti nostaa myös söpön miesstripparin.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.