Broileri–makkara–leipävartaat

broilerin maustamatonta fileetä

oliiviöljyä

suolaa, pippuria

valkosipulia

bratwurstia tai jotain muuta grillimakkaraa

leipää

salvian lehtiä

 

Leikkaa broileri pieniksi paloiksi. Laita se hetkeksi suolalla, pippurilla ja murskatulla valkosipulilla maustettuun oliiviöljyyn. Voitele kuitenkin ensin samaisella öljyllä leipäpalat ennen broilerin laittoa.

Täytä varrastikut. Jos käytät bambutikkuja, liota niitä hetken aikaa ennen grillausta, etteivät ne syty grillissä palamaan.

Laita jokaisen aineksen väliin salvian lehti. Se antaa makua ja väriä muuten vaaleaan vartaaseen. Salvian lehti myös kestää melko hyvin grillin kuumuutta.

 

Vinkki: Broileripalat voi kääräistä pekonisiivuun tai pekonia voi lisätä vartaaseen. Vartaisiin voi laittaa monia kasviksia kuten paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa tai herkkusieniä. Kasvikset voi myös nauttia erikseen omista vartaistaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.