Auto on ihan helppo omistaa, sanoo Chevrolet

Chevrolet Captiva ja muut korealaisvalmisteiset Chevyt saavat ilmaisen huoltopalvelun. Timo Nieminen

Teppo Komulainen

Uuden Chevroletin ostajan ei tarvitse enää tehdä muuta kuin hankkia vakuutus ja tankata auto, maahantuoja kehuu. Kaikki muu sisältyy heinäkuun alusta alkaen auton hintaan ensimmäisten kolmen vuoden tai 45000 kilometrin ajan.

Kun auto tuodaan huoltoon, Chevroletin omistaja saa myös veloituksetta käyttöönsä sijaisauton. Lisäksi palveluun kuuluvat renkaiden vaihdot keväisin ja syksyisin.

Tien päällä saatava apu on ilmaista, samoin kuin hinaus valtuutettuun korjaamoon. Useimmissa tapauksissa palvelu kattaa myös majoituksen tai järjestää mahdollisuuden jatkaa matkaa määränpäähän.

Chevroletin kolmen vuoden takuu varmistaa, ettei korjauksista aiheudu omistajalle mitään kustannuksia, maahantuoja vannoo.

Auton ostajille on tarjottu aiemminkin ilmaisia huoltopalveluja, mutta Chevroletin maahantuojan mukaan sen tarjoama Easy Driving -palvelu on kolmevuotisena tähän saakka pisin ja kattavin.

Sen piiriin kuuluvat Koreassa valmistettavat Chevyt, eli kaikki Chevroletin Suomessa myytävät mallit paitsi Camaro ja Volt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.