Toimittajan päänsärky, Harrikka vai Porsche koeajoon?

Porsche vai Harley-Davidson, siinä vasta pulma. Ville Sivonen

Harri Blomqvist

Testaajalla on edessään vaikea valinta: koeajo pitäisi tehdä joko Porsche 911 3.6 Carreralla tai 1450 kuutioisella Harley-Davidson-moottoripyörällä. Molempia ei voi saada tässä ja nyt, aika ei kerta kaikkiaan riitä. Valinnan vaikeus tuntuu päänsärkynä ja vatsakipuna, molemmat ovat kauniita ja legendaarisia, ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Kumman sinä näistä valitsisit?

Porsche 911 3.6 Carrera on vuosimallia 2009, ja kilometrejä mittarissa on vain 16000. Punainen paholainen on aivan uuden veroinen, ja kuusisylinterinen bokserimoottori kuin odottaa käskijäänsä. Hevosvoimia on reilut kolmesataa, kiihtyvyys nollasta sataan alta viiden sekunnin ja huippunopeus yli 280 kilometriä tunnissa. Ja ne äänet, voi sylvi kun Porsche murisee kauniisti.

Koeajoehdokas kaksi on perinteikäs jenkkipyörä Harley-Davidson Electra Class FFW/1450 vuosimallia 2001. Kilometrejä mittarissa on reilut 40000. Pyörä on tarkoitettu lähinnä matka-ajoon. Siinä on varustuksena kolme laukua ja erittäin hyvin tuulelta suojaava etukate. Moottori käy kuten Harrikan pitääkin, ja maantiellä tämä pyörä on elementissään.

Katso videolta, kumpi päätyi koeajoon tällä viikolla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut