Kuhacheviche

0,5 kg nahattomia tuoreita kuhafileitä

3–4 limeä

suolaa

0,5 punainen chili

nippu tuoretta korianteria

Koristeluun: 1 lime pilkottuna

 

Paloittele kuhafileet haarukkapalojen, noin neliösentin kokoisiksi paloiksi.

Purista limetit ja kaada niiden mehu fileepalojen päälle siten, että kalat juuri ja juuri peittyvät.

Lisää suolaa noin teelusikallinen puolta kalakiloa kohden.

Lisää siemenetön pilkottu chili ja hienonnettu korianteri.

Anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Koristele limen paloilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut