Sitruunapannacotta

(4 annosta)

 

2 dl kermaa

0,6 dl sokeria

1 sitruuna

2 dl sitruunanmakuista luonnonjogurttia

2 liivatelehteä

pähkinärouhetta

 

Laita liivatelehdet kylmään veteen. Lämmitä kerma ja sokeri kattilassa.

Lisää puolen sitruunan kuori ja tilkka mehua.

Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Lisää ohuena nauhana maitoseokseen.

Siivilöi seos.

Lisää jogurtti.

Maista, tarvitseeko lisätä sitruunaa.

Kaada seos annoslaseihin ja laita jääkaappiin tekeytymään kahdeksi–kolmeksi tunniksi.

Koristele pähkinärouheella ennen tarjoilua.

Pannacotan kanssa voi tarjota myös marjoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.