Jogurttinen porkkanasalaatti

4 porkkanaa raastettuna

3 rkl rypsiöljyä

2 rkl oliiviöljyä

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 rkl juoksevaa hunajaa

3 dl turkkilaista jogurttia

suolaa, mustapippuria

 

Kuullota porkkanaraastetta rypsiöljyssä pannulla hetki niin, että raaste hieman pehmenee ja makeutuu.

Sekoita jogurttiin valkosipuli ja oliiviöljy. Mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla.

Lisää hieman jäähtynyt porkkanaraaste joukkoon, peitä ja anna maun tasaantua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.