Avokado-fetasalaatti

1-2 kesäkurpitsaa

1-2 avokadoa

150 g fetajuustoa

1 punasipuli

2 dl granaattiomenan siemeniä

1 dl oliiviöljyä

3 rkl sitruunamehua

suolaa, mustapippuria

tuoretta yrttiä esimerkiksi oreganoa tai lehtipersiljaa

Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi, älä kuori.

Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori ja leikkaa paloiksi. Pirskottele pinnalle osa sitruunamehusta tummumisen ehkäisemiseksi. Viipaloi punasipuli.

Sekoita mukaan kesäkurpitsa- sekä avokadopalat, sipuli ja murusteltu fetajuusto.

Lisää granaattiomenan siemenet. Sekoita kastike oliiviöljystä, lopusta sitruunamehusta ja mausteista.

Kaada salaatin joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää pinnalle vielä reilusti tuoretta yrttiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.