Hyydytetty makea piimäkakku

Pohja:

Täyte:

Sekoita murskatut keksin murut ja sulatettu rasva keskenään ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia.

Sekoita vatkattuun kermaan ensin muut aineet ja lopuksi kuumennettuun mehuun liuotetut puristetut liivatelehdet. Kaada seos pohjalle ja anna hyytyä viileässä vähintään 3-4 tuntia. Pinnan voit koristaa tuoreilla marjoilla, säilykehdelmillä tai levittää pinnalle vauvojen hedelmäsosetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.