Yksi kolmesta ei osu taskuun

Keskisuomalainen

Fordin teettämän tutkimuksen mukaan taskupysäköinti aiheuttaa tuskaa monille kuljettajille. Tutkimusyhtiö TNS toteutti kyselyn Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja Venäjällä toukokuussa 2011. Siihen osallistui 1 000 henkeä kustakin maasta, Venäjältä 1 500.

Tulokset tiivistettynä:

Noin joka kolmas kuljettaja ei onnistu taskupysäköinnissä ensimmäisellä yrittämällä. Naisille se on vielä vaikeampaa, sillä 41 % vastanneista naisista tarvitsi enemmän kuin yhden yrityksen.

Venäläiset kuljettajat pitivät itseään huonoimpina (40 % vastanneista), britit tulivat hyvänä kakkosena (39 %), kun taas saksalaisista vain joka neljäs ilmoitti joutuvansa yrittämään taskupysäköintiä uudelleen.

Hiljattain ajokorttinsa saaneista taskupysäköinti oli yhtä tuskallista kuin jouluostosten tekeminen ja kaksi kertaa tuskallisempaa kuin puolison sukulaisten vierailu ja moottoritiellä ajaminen.

Kokemattomien italialaiskuljettajien mielestä taskupysäköintiä voidaan verrata hammaslääkärissä käyntiin, ja se on ahdistavampaa kuin jouluostoksilla oleminen tai puolison sukulaisten vierailu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut