Video: Näin pestään naapurista käännetty Mersu

Timo Nieminen

<object style="height: 390px; width: 640px"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LUgvSdsGy80?version=3"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowScriptAccess" value="always"></param> <embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="360" src="http://www.youtube.com/v/LUgvSdsGy80?version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640"></embed> </object>

Tuota noin. Mercedes-Benz CLS 350 CDI on varsin käheä auto. Kelpaisi minulle, ehkä aika monille muillekin, vaikka auton perusversion hinta ei Suomessa ole ihan 100 000 euroakaan.

Muistan kun pari vuotta sitten ihailin Albaniassa luksus-Mersujen paljoutta. Albanialaiset varasliigat kääntävät Mersuja esimerkiksi Saksasta, Sveitsistä, Itävallasta ja Italiasta. Albanian tulli on leikissä kivasti mukana. Tullimiehet katsovat notkeasti muualle, kun varastettu Mersu lipuu Albaniaan – eivätkä kärryjen oikeat omistajat niitä sen jälkeen enää näe.

Internetissä kiertää oheinen YouTube-video, jossa makedonialainen mies pesee varsin persoonallisella tavalla CLS 350 CDI:tä. Koska peseminen näyttää lähinnä pahoinpitelyltä, ei ole vaikea arvata, kuinka auto on hankittu. Joku vauras italialainen kiroilee kaksinkäsin tätä videopätkää katsoessaan, mutta hankala on omansa kotiin hakea.

Makedonia on muuten Albanian naapurimaa.

Makedonia jätti anomuksen EU:n täysjäsenyydestä vuonna 2004. Kreikka vastustaa sen jäsenyyttä kiivaasti. Löytyipä vihdoin asia, josta voimme Kreikkaa lämpimästi kiittää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.