Video: Joskus liippaa turhan läheltä

Timo Nieminen

<object style="height: 390px; width: 640px"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HwSbQw0YlPQ?version=3"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowScriptAccess" value="always"></param> <embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="360" src="http://www.youtube.com/v/HwSbQw0YlPQ?version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640"></embed> </object>

<object style="height: 390px; width: 640px"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9-SolPfBwac?version=3"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param> <param name="allowScriptAccess" value="always"></param> <embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="360" src="http://www.youtube.com/v/9-SolPfBwac?version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640"></embed> </object>

Kaksi reipasta seiskaluokkalaista kävi kysymässä TET-paikkaa. Sanoivat suoraan, että tekisivät parempia juttuja kuin Autot ja liikenne -teeman nykyiset toimittajat. Sitä emme epäile.

Pojat toivoivat lähtiessään, että pistäisimme verkkosivuille linkin sellaiseen YouTube-videoon, jossa näkee oikean ralliturmien kavalkadin.

Jälkimmäiseen kysymykseen joudumme sanomaan ei. Kahdesta syystä: a) Autot ja liikenne ei ole urheiluosasto ja b) ralliturmilla mässäily on varsin typerää.

Mutta koska osastollamme on tapana tarjoilla kaikkea mikä sisältää opetuksen, tässä kaksi ralliin liittyvää YouTube-pätkää. Niiden opetukset ovat, että jopa rallikatsojan kannattaisi käyttää turvakenkiä ja että puu on rallitoimitsijan kaveri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.