Raparperipaistos

noin 600 g raparperinvarsia

1 dl sokeria

pinnalle:

3 dl suuria kaurahiutaleita

1 dl vehnäjauhoja

0,5 dl mantelirouhetta

1,5 dl tummaa muscovado-sokeria tai ruokokidesokeria

1 tl kardemummaa

100 g voita

Voitele uunivuoka kevyesti. Laita pilkotut raa'at raparperinvarret vuuan pohjalle. Jos varret ovat todella suuria ja jo hiukan puumaisia, ne kannattaa esikypsentää tilkassa vettä ja sokeria muutaman minuutin ajan.

Valmista muruseos. Sekoita kuivat ainekset ja murusta joukkoon voi kylminä palasina.

Murustele seos raparperien päälle.

Paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut