Audi Q3 omaksi alle 40 000 eurolla

Teppo Komulainen

Haluttuun pienten katumaasturien luokkaan iskevä Audi Q3 maksaa Suomessa halvimmillaan 38 595 euroa etuvetoisena, kun konehuoneessa on kaksilitrainen 140-heppainen turbodiesel.

Selvästi varustellumpi Business-versio tosin maksaa vain hivenen enemmän, 39 832 euroa. Siinä vakiovarusteiden päälle tulevat muun muassa kaasupurkausajovalot, led-päiväajovalot, vakionopeudensäädin ja automaatti-ilmastointi.

Nelivetona halvin vaihtoehto tulee kaksilitraisella bensaturbolla, joka tuottaa 170 hevosvoimaa. Perushinta on 42 498 euroa ja Business-varustein 43 805 euroa.

Muut nelivetoisten moottorit ovat alkuvaiheessa 211-heppainen bensakone ja 177 pollea rykäisevä diesel - molemmat kaksilitraisia turboja.

Espanjassa valmistettava Q3 esiteltiin keväällä Shanghain autonäyttelyssä. Suomeen se ehtii tänä syksynä. Etuvetoversion tuotanto tosin alkaa vasta loppuvuonna.

Pituutta autolla on liki 4,39 metriä. Tavaratilan tilavuus on kompaktiin autoon mittavalta kuulostava 460 litraa, takaistuimet kaadettuna 1 365 litraa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.