Uutuustuote vyöttää matkustajan motoristiin

Martti Ratia

Kaikkea se jenkki keksii kotimaassaan, jossa useammat asiat ovat sallittuja paitsi ne, jotka ovat kiellettyjä. Moottoripyörämatkustamiseen on kehitelty kuljettajalle Moto-Grip -valjaat, joihin tarttumalla matkustaja pysyy paremmin kyydissä.

Newyorkilainen tuotesuunnittelija Andrew Lewisin älynvälähdykseen kuuluvat tartuntakahvat niin kuskin etupuolella kuin takana.

Nykypyörissä matkustaja istuu usein kuskia korkeammalla ja tuntee olevan kuin tyhjän päällä, kun pystyy katselemaan pahimmassa tapauksessa jopa kuljettajan kypärän yli. Siinä tulee mieleen helposti ohjusmainen lähtö äkkijarrutuksissa tai jyrkissä kaarroksissa.

Vaan miten valjaat sopivat kutiavalle kuskille, jos matkustaja päättää yhtäkkiä työntää kätensä kainaloiden alta tarttuakseen etukahvoihin? Lähteekö pyörä hanskoista, kun tuppaa kikattamaan?

Polyesteristä valmistetut valjaat kestävät ronskimmankin matkustajan nykäisyn sillä niiden vetolujuus ennen katkeamista on 907 kiloa. Takamatkustaja saa painaa jenkkityyliin sen 136 kiloa. Hintaa tuotteella on 79,95-179,95 dollaria koosta riippuen.

Lähde: Moto-Grip

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.