Finnair nokkelimpien lentoyhtiöiden listalla

Keskisuomalainen

Suosittu lentoliikenteen kuluttajatrendejä analysoiva sivusto Airlinetrends.com on valinnut maailman tämän vuoden 11 innovatiivisinta lentoyhtiötä. Finnair ylsi kärkiviisikkoon.

Airlinetrends.com on hollantilainen, itsenäinen lentoalan ja kuluttajatrendien tutkimustoimisto, joka analysoi globaalia lentotoimialaa. Toimisto tarkkailee uusia, kaupallisia kuluttajaideoita, jotka kumpuavat kuluttajakäyttäytymisen ja lentoalan muuttumisesta.

Tänä vuonna Airlinetrends.com rankkasi 11 omaperäisintä lentoyhtiötä, joiden toteuttamat kampanjat ja palvelut ovat omiaan inspiroimaan myös muita. Tavoitteena oli valita lentoyhtiöitä, joiden viimeaikaiset innovaatiot ovat innostavia, mielenkiintoisia ja murroksessa olevaa lentoalaa haastavia.

Tutkimuksessa arvostettiin muun muassa Helsinki-Vantaalla sijaitsevia Finnair Spa & Saunas -hyvinvointipalveluja ja Finnair Loungea, Finnairin A330-koneiden bisnesluokan täysin vaakatasoon meneviä vuodeistuimia sekä kulttuurinmukaisesti räätälöityjä bisnesluokan ruokalistoja ja viihdevalikoimia.

Yhdentoista innovatiivisimman lentoyhtiön joukkoon Airlines.comin mukaan kuuluvat Air New Zealand, All Nippon Airways, Lufthansa, Delta Air Lines, Finnair, Southwest Airlines, KLM, Virgin America, Cathay Pacific, Emirates ja Asiana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.