Chevrolet teki myyntiennätyksensä

Keskisuomalainen

Tänä vuonna 100-vuotista historiaansa juhliva Chevrolet myi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana 2,35 miljoonaa autoa, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Suomessa Chevroletin rekisteröinnit kaksinkertaistuivat ja lisää kasvua on odotettavissa uuden Aveon ja Cruze Hatchbackin myötä.

Ensimmäisen vuosipuoliskon myynti oli lähes 300 000 autoa enemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Chevroletin 14 prosentin kasvu tulee siitä, että yhtiö nousi uuteen ennätykseen useissa maissa, kuten Brasiliassa, Kiinassa, Ranskassa ja Tanskassa.

Suomessa alkuvuoden eniten myyty malli on Cruze, joka on löytänyt oman paikkansa markkinoilta. Vuosi sitten keväällä myyntiin tullut Spark on yksi oman luokkansa suosituimmista automalleista. Aveo on säilyttänyt vanhallakin mallilla asemansa ja uusi Orlando taistelee tila-autorintamalla. Uudistuneesta katumaasturi Captivasta on ollut jopa pulaa.

Maailmanlaajuisestikin Chevrolet Cruze on merkin myyntijohtaja, sillä niitä myytiin vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana yli 330 000 kappaletta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.