Persikka-rahkapiirakka

(10 annosta)

Pohja:

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 dl sokeria

0,5 tl suolaa

2 dl kevytkermaa

1 kananmuna

0,5 dl ruokaöljyä

Täyte:

1 prk maitorahkaa

1 kananmuna

n. 1 dl sokeria

1 dl maitoa

1 prk säilykepersikoita

Pohja: Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kevytkerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen. Levitä taikina voideltuun, pyöreään paistovuokaan, halkaisija noin 30 cm.

Täyte: Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään. Laita taikinan päälle persikkaviipaleet ja kaada rahkaseos niiden päälle. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.