Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Genesis on murinaa Koreasta

Timo Nieminen

Hyundai Motor Company on esitellyt uuden Genesis Coupe -mallin Etelä-Koreassa. Etumoottoria ja takavetoa käyttävä Genesis Coupe on urheilullinen auto. Linjat ovat selkeät ja eri puolilta koria löytyy dynaamisia yksityiskohtia. Auton profiili on aggressiivinen kiilamainen. Kookas konepelti antaa viitteitä suorituskyvystä.

Auton etuistuinten selkänojissa on muistitoiminto, jonka ansiosta selkänoja palautuu aina alkuperäiseen asentoonsa, kun takamatkustajat ovat asettuneet paikoilleen tai poistuneet autosta.

Genesis Coupe on Hyundain suorituskykyisin coupé-malli, ja mallista luvataan edullisinta 300-hevosvoimaista urheilullista coupéa koko maailmassa.

Huippusuorituskyvyn takana on kaksi tehokasta moottorivaihtoehtoa. Malliston kärkinimi on alumiininen 303 hevosvoimainen ja 3,8-litrainen V6 Lambda RS. Perusmoottori on 210 hevosvoiman 2,0-litrainen turboahdettu Theta. Lambda V-6 -moottorin maksimiteho on 303 hevosvoimaa. Genesis Coupe kiihtyy 0-100 km/h 6,3 sekunnissa.

Kaksilitraisen ja nelisylinterisen Theta-moottorin suurin teho on 210 hevosvoimaa.

Genensis Coupen myyntihinnoista tai mahdollisesta Suomen markkinoille saapumisesta ei ole päätetty.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut