Renault Cliosta Sport Tourer -farmari

Keskisuomalainen

Renaultin Clio Sport Tourer -farmarimallissa on samassa paketissa yhdistettynä ranskalainen muotoilu ja runsas tavaratila. Turkissa Bursassa valmistettava 4,2 -metrinen auto on yksi markkinoiden kompakteimmista farmarimalleista

Uuden Renaultin tunnistaa mm. kaltevasta takaluukusta, aerodynaamisesta katosta ja profiloiduista kattokiskoista.

Auto sopii erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin, kuten perheen retkiin ja urheiluharrastuksiin. Siinä on 439 litran tavaratila, taitettavat takaistuimet sekä irrotettava tavaratilan lattialevy.

Matkustamosta syntyy viimeistelty kuva. Uudesta Cliosta lainattu jousitus varmistaa erinomaisen ajettavuuden ja tehokkuuden.

Clio Sport Tourer on valmistettu Renault-Nissan -allianssin B-alustalle. Suomen markkinoille tulee kolme bensiinimoottoria: 1,2 litrainen TCE-kone sekä 75 -hevosvoimaisena (55kW) että 100-hevosvoimaisena (74 kW) ja tehokkaampi 1,6-litrainen 110-hevosvoimainen (82kW). Bensakoneiden hiilidioksidipäästöt ovat enintään 140 g/km

Mallistoa täydentää niinikään Renault eco² -mallistoon kuuluva 1,5-litrainen ja 70-hevosvoimainen (50 kW) dCi-dieselmoottori, jonka hiilidioksidipäästöt ovat vain 120 g/km.

Uusi Clio saavutti vuoden 2005 kesäkuussa täydet viisi tähteä puolueettomassa EuroNCAP törmäystesteissä. Suomeen Clio Sport Tourer saapuu maalis-huhtikuussa 2008.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.